jueves, 4 de abril de 201305 d’abril a las 20:30h Duets Galbany nos presenta:

ROGER MAS TRIO 
"ELLINGTONIAN PRELUDE"

Jo Krause : bateria, Deejay Foster : contrabaix, Roger Mas : piano.El pianista Roger Mas, presenta tot un seguit de composicions del més gran dels compositors de la história del jazz, després d'haver-se capbussat en el món ellingtonià durant pràcticament dos anys.
Pels apassionats del jazz en estat pur escoltar les composicions de Duke Ellington és percebre els aromes d'una época ja extingida, d'uns músics ja desapareguts, d'un estil únic.
El Roger Mas, juntament amb el contrabaixista Deejay Foster i el bateria Jo Krause 
fan renéixer a través de les composicions d'Ellington aquest so.
Deixem que els temps es barregin amb sabiesa, intensitat i swing, tot afegint grans dosis de estima,respecte i creació  d'aquests tres excepcionals músics a la música d' Ellington.
El trio us presenta cançons com: Lotus Blossom, I Let a Song go out of my Heart, Black Beauty, Sophisticated lady, Don't you know I care, Passion Flower, Wig Wise, Kinda Kundish, Prelude to a kiss, Retrospection,  Star crossed lovers, Melancholia, Janet...
Una oportunitat de gaudir del repertori que Duke va tocar sense fatiga desde els seus inicis interpretat avui per les mans emocionants del Roger, juntament amb la maestria i alegría del Jo Krause i la profunditat i sabiesa del Deejay Foster.
Que Duke Ellington perduri per sempre en les nostres orelles…JazzMan
Roger de Flor,238
Barcelona
667618593


GALBANY PRODUCCIONS
FRESH SOUND MANAGEMENT